Main menu

Machine registery

Data bank

Nuffield models

Leyland models

Tervetuloa Nuffield - Leyland Club Finland ry:n www.nuhvi.net verkkosivustollemme!

Sivustoltamme löydät kattavan tietopaketin Nuffield ja Leyland traktoreista, niiden historiasta Suomessa sekä saat apuja aktiivisella keskustelufoorumillamme ja löydät myös kontaktit varaosien suhteen kuin lähialueen aktiiveihin.

 
Nuffield - Leyland Club Finland ry on valtakunnallinen, vajaan 600 traktoriharrastajan aktiivinen järjestö, jonka päätarkoituksenamme on eritoten Nuffield ja Leyland traktoreiden sekä niihin liittyvien maatalouskoneiden historian säilyttäminen ja tallettaminen. Toteutamme aktiivisesti järjestötoimintaa julkaisemalla mm. kaksi kertaa vuodessa ilmestyvää jäsenlehteä, joka sisältää tarkempaa tietoa näiden traktoreiden historiasta ja tilasta tänä päivänä, sekä neuvomme helpoissa, että haastavemmissa remonteissa seikkaperäisesti.

Vuonna 2013 järjestömme järjesti jäsenilleen matkan Englantiin, maailman suurimpaan vanhat koneet ja höyrytapahtumaan "The Great Dorset Steam Fair":n, jonka  vuoden teemana oli sattuvasti Leyland ja Marshall traktorit!

Sivustollamme vieraillessanne tutustukaa aktiiviseen toimintaamme, ja liittykää mukaan. Pääsette tukemaan toimintaa pienellä panoksella, vain 25 €/vuosi, sis. mm.1- 2 jäsenlehteä ja pääsyn kattavaan jäsenten kirjastoomme.

 
Kiinnostuneille yrityksille tarjoamme mainospaikkaa aktiivisella sivustollamme ja lehdessämme varsin edulliseen hintaan.

Järjestömme ottaa myös vastaan lahjoituksina vanhaa Nuffield - Leyland traktoreihin liittyvää materiaalia tallettaakseen ne tuleville jälkipolville!