Oletko kiinnostunut vanhoista traktoreista, halukas tutustumaan muihin harrastajiin, kenties tarvitset apuja vanhan traktorisi kanssa tai muuten vain bongannut, että vanhat traktorit ovat nyt pop!?

Silloin suosittelemme jäsenyyttä Nuffield - Leyland Club Finland ry:ssä!

Nuffield ja Leyland traktoreiden omistajien äänitorvena, sekä yhdyssiteenä toimiva valtakunnallinen Nuffield - Leyland Club Finland ry on toiminut vuodesta 2008, meitä jäseniä on jo yli 500 henkeä Hangosta ylös pohjoiseen!

Yhdistyksen toiminta-ajatuksena on toimia vanhojen traktoreiden-, tie-, maatalous-, ja muiden työkoneiden harrastajien yhdyssiteenä, edistää erityisesti Nuffield ja Leyland merkkisten traktoreiden kunnostamista, entistämistä ja säilyttämistä.

Olemme aktiviinen, erilainen uuden ajan harrastajajoukko! Julkaisemme paperisen jäsenlehden 2 kertaa vuodessa, tapaamme harrastajia tapahtumien yhteydessä jossa teemme samalla myös järjestöämme tutuksi, internetissä on vain jäsenille avautuva kattava ja suomen suurin traktoriharrastajien jäsenten kirjasto täynnä teknisiä tietoja, kuvia, lehtiartikkeleita, vanhoja mainoksia, huoltotiedotteita ym. ja valikoima lisääntyy harrastajien toimesta kokoajan!

Mikäli sydämesi palaa mielenkiinnosta traktoreihin, omistat vanhan traktorin tai asia on muuten lähellä, liity joukkoomme ja tule osaksi tätä tärkeää tehtävää, jota Nuffield - Leyland Club Finland ry tekee.

Järjestö on jäseniensä mukainen, yleinen vuosikokous on kerran vuoteen maaliskuun aikana, aina eripuolilla suomea.

Jäseneksi pääset täyttämällä jäsenhakemuskaavakkeen vasemmalla sivulla näkyvän "liity jäseneksi" linkin kautta.

Vuoden 2024 jäsenmaksut ovat seuraavat:

Liittymismaksu                                            10 €
Jäsenmaksu 2024                                       25 €
Perhejäsenen jäsenmaksu 2024:               12,50 €

 

Toivotamme teidät erittäin lämpimästi tervetulleiksi Nuffield - Leyland Club Finland ry:n jäseneksi!